Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Current
  • Archives
  • Editorial Team
  • Principios éticos
  • Acerca de
    • Acerca de la revista
    • Guía para Autores
    • License and Copyright
    • Privacy Statement
    • Open access policies
    • Digital preservation
    • Contact
Search
  • Guía para Autores
  • Principios éticos
  • Login
Search
  1. Home /
  2. Archives /
  3. Vol. 4 No. 1 (2014): Enero - Junio

Vol. 4 No. 1 (2014): Enero - Junio

Published: 2014-10-30

Artículos de investigación

  • Efecto de la concentración de albedo y sacarosa sobre las características fisicoquímicas, reológicas y aceptabilidad general en cremogenado de granadilla (Passiflora ligularis)

    Julio Aguilar, Mario Espinoza, Jhonatan Cabanillas, Elvia Gómez, Luder Valverde, Diego Benavides
    7-18
    • PDF (Español (España))
  • Optimización de la aceptabilidad de un pan integral de chía (Salvia hispanica L.) mediante la metodología de Taguchi

    Maria Fernanda Cerna, Jhan Carranza, Raúl Siche
    19-25
    • PDF (Español (España))
  • El Método de Superficie de Respuesta y el Modelamiento Difuso en el desarrollo de una galleta con semillas de chía (Salvia Hispánica L.)

    Victor Aredo, Lía Velásquez, Obando Narro, Romero Domínguez
    27-34
    • PDF (Español (España))
  • Optimización por diseño de mezclas de la aceptabilidad de una galleta enriquecida con quinua (Chenopodium quinoa), soya (Glycine max) y cacao (Theobroma cacao L.)

    Lía Velásquez, Victor Aredo, Yesica Caipo, Eduardo Paredes
    35-42
    • PDF (Español (España))

Indexing & Archiving

Evaluation systems
  • Latindex Catálogo 2.0
  • REDIB
 
Directories and Abstracts
  • BASE
  • Dialnet
  • DOAJ
  • MIAR
  • Sherpa/Romeo
 
Academic search engines
  • CrossRef
  • Google Scholar Citations
 
Follow us
  • Facebook

Website Audience by Country

Language

  • English
  • Español (España)

Creative Commons License
Agroindustrial Science is an open access journal distributed under the terms and conditions of the Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Electronic ISSN: 2226-2989; Abbreviation: Agroind. Sci.; DOI: 10.17268/agroind.sci
Universidad Nacional de Trujillo , Av. Juan Pablo II s/n. Ciudad Universitaria, Trujillo, Peru.
E-mail: agroind.science@unitru.edu.pe

More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.